E-mail cím beállítás

E-mailjeit elérheti webes felületen is, a https://mail.deltanet.hu weboldalon.

Az e-mail fiókjának eléréséhez Önnek minden esetben a teljes e-mail címét, valamint a hozzá tartozó jelszót kell megadnia.

Az Ön levelezőprogramjában a POP3 kiszolgálóknak a mail.deltanet.hu címet, SMTP kiszolgálónak pedig a mail.deltanet.hu címet kell beállítani.

Amennyiben Ön Microsoft Outlook Express programot használ, akkor az Ön levelezési fiókját a következőképpen tudja beállítani. A program megnyitása után kattintson az Eszközök menüpontra, majd a lenyíló menüben kattintson a fiókok menüpontra. A bejövő ablakban kattintson a levelezés fülre, majd az ablak jobb oldalán kattintson a hozzáadás gombra. A kinyíló menüben kattintson a levelezés gombra. A következő felugró ablakban töltse ki az adatokat. Az e-mail címhez és a felhasználó névhez a teljes e-mail címet kell beírni. A beérkező levelek (POP3) kiszolgálójához a mail.deltanet.hu címet kell beállítani, BEJELENTKEZÉS biztonságos jelszó-hitelesítés használatával, EZT NEM KELL KIJELÖLNI. A kimenő levelek kiszolgálójához (SMTP) a mail.deltanet.hu címet kell beállítani. A kiszolgáló hitelesítést igényel EZT KI KELL JELÖLNI. Ezután a beállításokra kell kattintani, azt kell kiválasztani, hogy A beérkező levelek kiszolgálójával azonos beállítások használata. Az adatok kitöltése után Ön már el is érheti e-mail fiókját.

Amennyiben Ön Microsoft Outlook programot használ, akkor a program megnyitása után kattintson az eszközök menüpontra, majd a lenyíló menüben az E-mail fiókok menüpontra. A bejövő új ablakban az új e-mail fiók hozzáadása felirat előtt kell lennie egy jelölésnek. Utána kattintsunk a tovább gombra. A következő ablakban válasszuk ki a POP3 felirat előtti jelölést, majd kattintsunk a tovább gombra. A következő ablakban a teljes e-mail címhez a teljes e-mail címet kell megadni, valamint felhasználónévhez is. A bejövő levelek (POP3) kiszolgálójához a mail.deltanet.hu címet kell beállítani BEJELENTKEZÉS biztonságos jelszó-hitelesítés (SPA) használatával, EZT NEM KELL KIJELÖLNI. Kimenő levelek kiszolgálójához a mail.deltanet.hu címet kell beállítani. Ezután rá kell kattintani a További beállítások… gombra. A kimenő levelek kiszolgálója fülön ki kell jelölni, hogy A kimenő levelek kiszolgálója (SMTP) hitelesítést igényel. Ezután kell kiválasztani, hogy A beérkező levelek kiszolgálójával azonos beállítások használata. Az adatok kitöltése után Ön már el is érheti e-mail fiókját.