Hogyan rendelhetem meg?

Legyen az Ön cége is a leggyorsabbak között!

Amennyiben érdekli a szolgáltatásunk, úgy az ügyintézés egyszerűsítése érdekében, Online is megrendelheti azt. A megrendelésétől számított 48 órán belül, Ügyfélszolgálati munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, ha az alábbi űrlapon megadja az elérhetőségeit! A Mikrohullámú szolgáltatás üzembe helyezéséhez elengedhetetlen a helyszíni felmérés. A felmérésre egyeztetett időpontban megjelenő szerelő kollégánk viszi magával az Egyedi előfizetői szerződés kitöltött példányát, amelyet a helyszínen kell aláírnia. Amennyiben a szolgáltatás létesíthető, úgy abban az esetben a vevőberendezés felszerelése megtörténik. A szerződéskötéshez tartozó díjat (első két havidíj, ami természetesen jóváíródik a számláján, illetve opcióként egyéb kiegészítők, pl.: Wi-Fi router, plusz kábelek) ) a szerződés és munkalap aláírásakor, a helyszínen kollégánknak kell fizeti.

Felhívjuk figyelmét, hogy az Online megrendelés nem jár azonnali szerződéskötéssel abban az esetben, ha a szolgáltatási területünkön kívül eső helyen szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat. Erről részletes tájékoztatás ügyfélszolgálati kollégáink nyújtanak. A szerződéskötés feltétele: érvényes személyazonosságot igazoló fényképes igazolvány, adókártya, lakcímkártya, 1 db bemutatott közüzemi számla. A szerződő fél 18. életévét betöltött természetes személy lehet, 18. életévét betöltött korlátozottan cselekvőképes természetes személy (ebben az esetben a törvényes képviselő adatai is kellenek), illetve nem természetes személy (cég).

A megrendeléskor megadott adatok csak a kapcsolatfelvételhez szükségesek, a további adatokat ügyfélszolgálati kollégánk fogja telefonon kérni.

Hol veszi igénybe, vagy hol szeretné használni a szolgáltatásunkat?

Előfizetőnk már:
igennem

Meglévő előfizetőként díjcsomagot váltana?
igennem

[recaptcha]